Home

De vraag
Is de bezetting in uw organisatie op een cruciale plaats voor korte of langere tijd weggevallen? Of hebt u, door de start van een
project, extra medewerkers nodig? Afhankelijk van de taken kan deze functie tijdelijk door een medewerker van
Accomplish Interim B.V. worden opgevangen. Onze sterkte ligt op het gebied van management- en financiele-taken.

Aanvragen van opdrachtgevers zijn nooit vergelijkbaar. Een ding is echter wel het zelfde: er is een persoon nodig die een
vraagstuk komt oplossen. Deze persoon moet de ervaring, kennis en pragmatische aanpak hebben die voor de opdracht en
de vraag is vereist, maar ook de motivatie. Onontbeerlijk is natuurlijk ook het vermogen de mensen rondom een situatie te zien; inlevingsvermogen en begrip.

Accomplish Interim
De naam zegt al iets over het bedrijf: een vraagstuk of opdracht tot een succesvol einde weten te brengen. Accomplish Interim B.V. is een jonge en gedreven organisatie die alles in het werk zal stellen om de overlast voor uw organisatie, die is ontstaan door bijvoorbeeld het vertrek van een van uw collega's, zo veel mogelijk te beperken. Centraal hierbij staat een menselijke aanpak die wordt gecombineerd met de kennis en ervaring die door de jaren is opgebouwd.

Ongestoorde voortgang in uw organisatie, dat is het waar het bij interim dienstverlening primair om gaat.

Wij nodigen u uit om onze website verder te bekijken om zo een indruk te krijgen van onze mogelijke toegevoegde waarde voor uw organisatie. Voor het uitbouwen van de eerste indruk, maar vooral voor uw verhaal, komen wij graag bij u langs. Neem hiervoor contact met ons op.